Skip to content
+45 30248435 aksrosener@gmail.com

Hjælp til kommunikation? Brug mig som jeres ekstra hånd

HJÆLP: Har I travlt og får I ikke altid lige lavet den nyhed til jeres hjemmeside eller opslag på jeres sociale medier? Kender I også til, at mindre opgaver bliver skubbet frem – og dermed bliver til endnu et lag i bunken på bordet?

Ved at bruge en freelancer kan I få løst jeres opgaver ad hoc, når I har brug for den ekstra hånd i virksomheden.

Jeg hjælper jeres virksomheder og organisationer med kommunikation – både internt og eksternt. Det kan være, I har brug for mig en gang imellem eller fast hver måned – jeg er fleksibel og kan hjælpe jer både løst og fast.

Spar tid med ekstern hjælp

I kan bruge mig til at skrive tekster til jeres hjemmeside, sociale medier, nyhedsbreve, jubilæumsskrift mm. Jeg kan også hjælpe med video fx til SoMe-opslag – og har I mod på podcast, så sig bare til!

Når I bruger ekstern hjælp til jeres mindre løbende opgaver, får I frigivet tid og ressourcer til jeres egne kerneopgaver.

Få tid til jeres egne kerneopgaver ved at bruge ekstern hjælp til kommunikation.
Foto: Pixabay

Jeg yder hjælp til mange former for kommunikation. Både med rådgivning til jeres kommunikationsstrategi og planer, og konkret med selve udførslen. Det kan være tekster og nyheder til jeres hjemmeside eller sociale medier. Pressemeddelelser og artikler til magasiner eller andre tryksager.

I kan også få hjælp til at få beskrevet jeres kernefortælling, jeres kerneværdier og andre interne kommunikationsopgaver.

Eksempler på opgaver, som jeg har udført:

  • Strategi for kampagnefremstød
  • Hjælp til at skrive kapitel i antologi
  • Nye tekster til hjemmeside om design

>> Se eksempler på mit arbejde og mine artikler her

Hvad koster kommunikation?

Alle opgaver er forskellige, og derfor er det svært at give en nøjagtig pris på forhånd. Man kan spørger: Hvad koster en ny bil? Det kommer på samme måde an på, hvilket behov man har og hvilke krav, man stiller til bilen.

Ekstern hjælp til kommunikation kan koste alt fra en timepris på 1200,- plus moms til klippekort med et aftalt antal timer, eller vi kan aftale en fast pris for en opgave.


Skriv eller ring til mig og få en ekstra hånd – send mail på aksrosener@gmail.com eller ring til mig på 30248435.

Uddannet journalist i 2000 fra Djh med praktik på Politiken
Har arbejdet på Søndagsavisen og hos Danske Malermestre, og er i dag selvstændig freelancejournalist.

Back To Top