Skip to content
+45 30248435 aksrosener@gmail.com

En plus-size skriveopgave på mit bord

Hjælp til en stor skriveopgave? Som freelancejournalist hjælper jeg mine kunder med tekster til magasinartikler, opslag på SoMe, debatindlæg, indhold på hjemmesider, og ja alt indhold i pjecer og brochurer.

De store skriveopgaver kan tage pusten fra nogle. Og så det jo godt at have en freelanceskribent ved hånden.

Sådan en stor skriveopgave havde jeg for JS Danmark, der for Aalborg Kommune skulle udgive et nyt kundemagasin om Plusbus. Det er kommunens nye trafikløsning, der hurtigt skal fragte folk mellem byens østlige og vestlige dele.

Kommunikation i et magasin

Et så stort anlægsarbejde strækker sig over lang tid og fylder meget i borgernes hverdag. Derfor er et kundemagasin med løbende informationer om projektet en god kommunikationskilde.

Den udgave af magasinet, som jeg skrev teksten til, fortalte om den afsluttende del af projektet. Nu kan borgerne i Aalborg se frem til at benytte de nye busser. Derfor handler magasinet meget om bussernes indretning, de nye systemer for indtjekning, køreplanen og adgangsforhold for barnevogne, cykler og kørestole.

Men også bæredygtighed i projektet er vigtigt at kommunikere ud. Det er både anlæggets genbrug af materialer. Den grønne beplantning og også den sociale bæredygtighed, som omlægning af byens torve og parker har ført med sig. Så Aalborg Kommune fik med magasinet en fyldig beskrivelse af den nye buslinje.

En stor skriveopgave med artikler til kundemagasin, der kommer hele vejen rundt om Aalborg Kommunes nye hurtigbusrute, Plusbus. Busserne er første af typen BRT (Bus Rapid Transit) i Danmark.
Visualisering: Aalborg Kommune

Få hjælp til skriveopgave

Både virksomheder, kommuner og organisationer kan have brug for ekstern hjælp til en stor skriveopgave. Som freelancer elsker jeg at løse den type opgaver. For jeg får indblik i mange spændende historier og taler med folkene bag. Ofte giver mine interviews og samtaler en yderligere klarhed over, hvad der der vigtigt at få fortalt.

En anden stor skriveopgave, jeg vil fremhæve som eksempel, er jubilæumsbogen for København Murerlaug. Den skrev jeg to lange kapitler til over en længere periode med flere besøg i lauget.

Fordelen ved at bruge ekstern freelanceskribent kan være, at man får friske øjne på sin historie. Jeg får stillet de spørgsmål, som man selv kan overse.

Derudover har jeg erfaringen i at samle det store materiale, få overblikket over sammenhængen, samt at sikre at vi kommer hele vejen rundt. Og så elsker jeg faktisk at skrive!

Så kontakt gerne mig, når du og din virksomhed, organisation eller kommune har brug for hjælp til skriveopgave. Så får I hjælp fra en erfaren journalist og skribent.

Ring til mig på 30248435 eller skriv på aksrosener@gmail.com

PS: I øvrigt lanceres Plusbus med åbningsfest d. 23. september 2023.

Uddannet journalist i 2000 fra Djh med praktik på Politiken
Har arbejdet på Søndagsavisen og hos Danske Malermestre, og er i dag selvstændig freelancejournalist.

Back To Top