Skip to content
+45 30248435 aksrosener@gmail.com

Arkitektur er mere end sprogligt candyfloss

Fortæl om din arkitektur. 2023 er virkelig anledningen til at få fortalt omverden om visionære tanker om arkitekturens æstetik, materialer og bæredygtighed. For i år er København udpeget til arkitekturhovedstad af UNESCO.

Der er et væld af ufortalte gode historier om at renovere, om nye materialer, ny måder at indrette boliger for unge og gamle. Om at få planter og træer ind i boligområderne, og mere bevægelse og sundhed ind i byen.

Ja, fortæl selv videre. Eller endnu bedre: Brug mig til at fortælle jeres gode historier om jeres arkitektur, design, byggeri og håndværk.

For jeg kan løfte jeres fortællinger til mere end sprogligt candyfloss!

I kan fx bruge mig som tekstforfatter til:

  • Artikler
  • Tekst til hjemmeside
  • Debatindlæg
  • Nyhedsbreve
  • Indlæg på SoMe

Jeg hjælper også meget gerne med at tilrettelægge strategi og plan for at kommunikere jeres gode historier ud til kunder og samarbejdspartnere.

Tænk højt om arkitektur

Som journalist og tekstforfatter elsker jeg at skrive om arkitektur, om nye byggerier, om smukke restaureringer og godt håndværk. Se fx i mit arkiv “Fra min hånd”.

Især er jeg vild med at komme med ind i maskinrummet og forstå, hvorfor bygninger og byrum ser ud, som de gør. At der er en præcis tanke bag udformningen af arkitekturen.

Når man fx vil skabe plads til sociale mødesteder i boligområder: Et udhæng over indgangsdøren og et godt lys kan gøre forskellen mellem, om naboer stopper op til en snak eller bare haster forbi hinanden.

Og hvad med indretning af byen til piger og drenge; hvordan får vi pigerne ud i de aktive byrum? Mange steder er indrettet til fodbold, basket og skateboards, som ikke altid tiltrækker piger i teenagealderen. Hvem har de gode ideer til nye byrum?

Lad os tale om jeres arkitektur!

Tak fat i mig og få en snak om jeres behov for hjælp til kommunikation om arkitektur, design, byggeri og håndværk.

I ringer bare på 30248435 og skriver på aksrosener@gmail.com

Uddannet journalist i 2000 fra Djh med praktik på Politiken
Har arbejdet på Søndagsavisen og hos Danske Malermestre, og er i dag selvstændig freelancejournalist.

Back To Top