Skip to content
+45 30248435 aksrosener@gmail.com

Artikler og godt indhold til hjemmesider

Med godt indhold og gode tekster på hjemmesider, i nyhedsbreve og på sociale medier kan I få fortalt jeres kunder alle de gode ting og spændende historier om jeres virksomhed.

Mange virksomheder har svært ved at få fortalt, hvor gode og spændende deres produkter og service faktisk er. Her kan en tekstforfatter være en god hjælp.

Godt indhold bliver læst

Alle har en god historie om det, I laver. Uanset om det er et fysisk produkt, man kan købe hos jer eller i en butik, eller om det er en service udført hos jer eller hos kunden.

Tekst til hjemmeside
Læs mere om at få hjælp til webtekster.

I jeres virksomhed har I en masse viden om jeres fag og jeres produkter. De spændende emner kan en journalist / tekstforfatter hjælpe jer med at finde frem.

Jeg kan som journalist hjælpe jer med at skrive tekster og artikler specifikt til jeres hjemmeside, nyhedsbreve, sociale medier og blogs.

Det kan være svært at se sin egen historie udefra. Men jeres kunder ved ikke alt det, som I ved om jeres arbejde. Fortæl det til dem. Det kan være interessant og nyttigt at vide – også fordi det viser, at I har en stor viden og faglighed inden for jeres felt.

Giv et kig ind i “værkstedet”

Når jeg skriver tekster til virksomheders hjemmesider, er det vigtigt for mig at lære virksomhedes produkter, kunder og “kultur” at kende.

Et eksempel er de to superdygtige designere i ARTTILES på Vesterbro i København. De to kunstnere Trine Galshciøt og Anette Nørmark skaber skønne, skøre og fantasifulde fliser til hjemmet. De er i gang med en proces, hvor deres produktlinje ændres og derfor skulle de have nyt indhold til deres hjemmeside.

Det kan jeg hjulpet dem med. ARTTILEs fik skrevet nye tekster og omskrevet nogle af de eksisterende sider. Om produkterne, til webshoppen, om dem selv og om deres arbejdsmetoder.

For selvom man måske selv synes, at det da ikke kan være interessant, hvordan man laver sine fliser. Så kan kunderne synes, det er vildt spændende at få et kig ind i værkstedet.

Indhold til hjemmeside om designfirma
Fortæl om jeres arbejde ved at give et kig ind i “værkstedet” ligesom designerne i ARTTILES.

Spred indholdet – spred ordet

De gode historier om jeres arbejde og jeres produkter kan fortælles flere steder. Har I husket at få nyheden om jeres nye produkt på Facebook eller i jeres nyhedsbrev?

Hvis ikke, så der er bare at komme i gang – eller få en tekstforfatter / journalist til at stå for arbejdet.

Kontakt Anne Kathrine Rosener for en god aftale om at få fortalt jeres gode historier. På jeres hjemmeside, i nyhedsbreve og på de sociale medier. I kan skrive på aksrosener@gmail.com og ringe på 30248435.

Uddannet journalist i 2000 fra Djh med praktik på Politiken
Har arbejdet på Søndagsavisen og hos Danske Malermestre, og er i dag selvstændig freelancejournalist.

Back To Top