skip to Main Content
+45 30248435 aksrosener@gmail.com

Få lavet en video til din hjemmeside og sociale medier

At få lavet en video er et godt blikfang på nettet. Her søger vi dagligt efter informationer på fx Google eller de sociale medier.

Når vi selv skal trænge igennem med et budskab, skal vores egen hjemmeside og indlæg også kunne findes i det hav af digitale informationer.

Der findes mange måder at trænge igennem det virvar. Det kan være med med gode tekster og søgeord. Eller med visuelle elementer som foto og video.

Ofte lægger man sin video ud på YouTube og linker til den derfra. Man kan også bruge andre tjenester til at vise en video.

YouTube er et godt sted at vise en video.
Mange kender YouTube og det er en nem måde at vise sine videoer. Man kan nemt vise filmen på hjemmeside og linke til den på sociale medier.

Man kan bruge flere slags video

Du ser sikkert flere typer videoer hver uge på fx Facebook. Alt fra korte klip fra nyhedsmedier til smarte reklamer fra kendte varemærker, som kører kampagner på sociale medier.

En video kan dog være mere end en topprofessionel produktion. Mange mindre virksomheder laver deres egne korte film fra hverdagen, og de fungerer ofte rigtig godt.

Få lavet en video af mig til din virksomhed. Det kan gøre enkelt, og jeg hjælper dig med at finde den gode historie at fortælle om dig og dit arbejde.

Få lavet video til din hjemmeside
>> Her kan I se eksempler på videooptagelser af arbejdet i virksomheden Rosener Træpleje

I videoen herover med træfældning er der optaget fra forskellige vinkler og afstande. Men ellers er det et meget enkelt set-up med video og tekster.

I andre typer videoer kan man have speak henover billederne, eller man kan vise optagelsen af personen, der taler – og bruge lyden derfra.

Præsentér dit arbejde med en enkel diasvideo

En anden – og mere enkel – måde at lave en video på er med fotos, eller dias som man også kalder det.

En diasvideo sammensætter altså en række fotos i en glidende overgang og har ofte musik og speak til at fortælle budskabet.

I øvrigt skal man altid huske at sætte undertekster til speak på videoer. For selvom man kan gøre meget ud af smuk musik og spændende speak og/eller direkte optagelser, så ser mange folk faktisk videoer uden lyd.

Har du brug for musik i din video?

Når man indspiller og redigerer en video kan ofte vælge musik i det program, man klipper og redigerer den i.

Men vær opmærksom på, at man ikke altid har lov til at bruge musikken til kommercielle videoer.

Bruger du din video til at reklamere for dit eget arbejde og din egen virksomhed, så vær ekstra opmærksom på, om musikken har regler for brugen.

Alternativt kan man betale en musiker for at få komponeret en lille musik-vignet, som kun du kan bruge.

Dermed har du betalt for at bruge musikke, og du er samtidig sikker på, at den er original og unik for kun din virksomhed.

Jeg kan tilbyde en pakke med diasvideo, grafiske elementer og musikvignet i et samarbejde med Karina Bjerregaard.

Se et eksempel på vores diasvideo:

Kontakt mig og få en snak om dit behov for en video til et projekt, en kampagne eller en præsentation på nettet.

Anne Kathrine Spangsberg Rosener

Uddannet journalist i 2000 fra Djh med praktik på Politiken
Har arbejdet på Søndagsavisen og hos Danske Malermestre, og er i dag selvstændig freelancejournalist.

Back To Top